Despre Noi Cunipic

In momentul de fata echipa noastra este formata din 32 de profesionisti cu mai mult de 20 de ani de experienta in cresterea si ingrijirea animalelor.

Datorita muncii noastre de zi cu zi si a faptului ca animalutele noastre sunt iubite de catre toti , nu am incetat sa crestem si sa evoluam ,fapt ce ne-a propulsat pe primul loc intre cei mai mari crescatori de porcusori de guinea din Europa.

In anul 2006 am inceput sa crestem dihori iar momentan dispunem de dihori in toate cele 52 de saptamani ale anului.

Alte animale pe care le crestem in instalatiile noastre sunt : hamsteri , porcusori de guinea,papagali ,iepurasi ,broaste testoase etc, cu sau fara pedigree. Pentru toate celelalte animale de companie pe care le vindem  colaboram direct cu crescatori  pentru a oferi maxima garantie de igiena,sanatate si constanta.

Punctul nostru forte : bunastarea animalelor de companie

Forta companiei noastre se bazeaza pe bunastarea animalelor noastre de companie . Pentru aceasta  ,toate instalatiile  noastre,inclusiv cele de pasari, sunt echipate cu sisteme de incalzire, aer conditionat, ventilatie automata ,plus un sistem informatic complex de reglare a mediului ambient.

Un pas inainte : alimentatia

In 2005 am inceput sa producem propria noastra hrana ,pentru a ne asigura ca animalele de companie pe care le vindem nu au nici un fel de problema de adaptare in magazine .In momentul actual gama noastra de produse depasaste 50 de referinte si speram sa crestem si mai mult datorita increderii pe care ne-o acordati .

In 2008 am creat prima linie de hrana speciala pentru a putea oferi animalelor noastre o mai buna alimentatie si astfel sa evitam introducerea de compusi precum farmaceutice,antibiotice etc in hrana   animalelor de companie. Avem atat de multa incredere in alimentatia propusa de noi incat garantam sanatatea animalutelor noastre 100% daca acestea sunt hranite cu dieta noastra .

Detaliul nostru special : blogurile si retelele sociale

In 2011 am considerat necesar de a pune la dispozitia tuturor toate cunostintele noastre atat in alimentatie , ingrijire sau de investigatie ,prin crearea acestei pagini web .

Intentia noastra este de a crea un contact direct cu toti iubitorii de porcusori de guinea si de a putea face schimb de opinii,senzatii sau sentimente ,de a ajuta la raspunderea intrebarilor sau a sugestiilor .

De asemenea am creat propriul nostru canal video pe Youtube  si pagina noastra de Facebook  pentru ca astfel sa putem ajunge la voi si pentru a oferi o interactiune mai placuta si eficienta . Speram sa reusim .

Va multumim, nu foarte multi ajung aici !