Porcusor de Guineea, Guinea, animale, animale de companie, crescator, distribuitor, vanzare, a cumpara, clase, rase, spicii, culori http://www.porcusordeguineea.ro Tue, 28 May 2013 10:21:43 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.0.14 Ofera-i putina libertate porcusorului tau de Guineea http://www.porcusordeguineea.ro/ofera-i-putina-libertate-porcusorului-tau-de-guineea/ http://www.porcusordeguineea.ro/ofera-i-putina-libertate-porcusorului-tau-de-guineea/#comments Tue, 28 May 2013 10:20:44 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=185 Read More »]]>

Porcuşorul de Guineea trebuie scos din cuşcă în fiecare zi pentru a se menţine sănătos şi mulţumit. De asemenea, vom putea să ne bucurăm mai mult de animăluţ atât timp cât el este liber.

Înainte să scoatem porcuşorul de Guineea din cuşcă, trebuie să “securizăm” camera. Asta implică eliminarea ştecărelor sau a cablurilor de la telefon şi calculator, din moment ce porcuşorului de Guineea îi place să roadă. Cablurile care nu pot fi eliminate trebuie acoperite cu tuburi de plastic.

Uitaţi-vă prin cameră după găuri sau crăpături în care animăluţul s-ar putea ascunde. Acoperiţi-le cu un prosop sau cu o bucată de lemn.

Ridicaţi covoarele sau puneţi deasupra lor folii de plastic, ca metodă preventivă în cazul în care porcuşorul de Guineea îşi va face nevoile. De asemenea, asiguraţi-vă că în cameră nu vor intra alte animale de companie.

Puneţi-i la dispoziţie animăluţului numeroase jucării, dar şi pungi de carton sau cutii pe care le poate folosi drept tunele.

Porcuşorul de Guineea trebuie să fie lăsat liber cel puţin 2 ore pe zi, poate chiar mai mult. Este recomandat să îl supravegheaţi în tot acest timp.

Dacă un porcuşor de Guinea scapă prin casă, izolaţi câinii sau animalele şi închideţi geamurile şi uşile. Încercaţi să-l găsiţi, căutând pe sub dulapuri, scaune etc. Odată ce-l găsiţi, puneţi-l înapoi în cuşcă.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/ofera-i-putina-libertate-porcusorului-tau-de-guineea/feed/ 0
CUM CALATORIM CU UN PORCUSOR DE GUINEEA http://www.porcusordeguineea.ro/cum-calatorim-cu-un-porcusor-de-guineea/ http://www.porcusordeguineea.ro/cum-calatorim-cu-un-porcusor-de-guineea/#comments Mon, 20 May 2013 14:52:16 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=182 Read More »]]>

Ce ne facem atunci când trebuie să plecăm cu porcuşorul de Guineea la drum? Care sunt condiţiile ideale de transport şi ce măsuri trebuie să luăm atunci când călătorim alături de el? Iată câteva sfaturi!

Folosiţi o geantă specială de transport cu ventilaţie sau o  cuşcă mică din material plastic non-toxic cu uşă de metal. Puteţi folosi una specială pentru transport sau o cuşcă obişnuită pentru animale mici.

Atunci când mergeţi cu porcuşorul la veterinar, observaţi-l şi căutaţi semnele care i-ar putea trăda un anumit grad de stres. Folosiţi prosoape de hârtie pe care să le puneţi pe suprafaţa cuştii pentru ca micuţul animal să aibă unde să se ascundă. Astfel, el se va simţi în siguranţă.

Dacă plecaţi la drum pe timp călduros, orice ar fi, nu lăsaţi porcuşorul în maşină! Nici măcar cu geamurile deschise! Acesta este foarte sensbil şi pasibil chiar de infarct în cazul în care temperatura din încăpere este prea mare. De asemenea, în timpul călătoriei, porcuşorul de Guineea nu trebuie să stea direct în razele soarelui şi nici să fie afectat de vânt/curent.

Nu uitaţi să verificaţi de fiecare dată uşa cuştii! Aceasta trebuie să fie bine închisă! Nu vrem ca porcuşorul să evadeze, nu?

Nu este indicat să călătoriţi mai mult de 2-3 cu animăluţul. Această experienţă se poate dovedi a fi foarte stresantă pentru el.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/cum-calatorim-cu-un-porcusor-de-guineea/feed/ 0
Cum alegem o cusca pentru porcusorul de Guineea http://www.porcusordeguineea.ro/cum-alegem-o-cusca-pentru-porcusorul-de-guinea/ http://www.porcusordeguineea.ro/cum-alegem-o-cusca-pentru-porcusorul-de-guinea/#comments Wed, 15 May 2013 18:40:42 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=175 Read More »]]> Atunci când alegi o cuşcă pentru porcuşorul de Guineea, trebuie să te gândeşti mai întâi de toate dacă îl vei ţine închis în casă sau vei poziţiona cuşca undeva afară. În orice caz, cu cât este mai mare cuşca, cu atât mai bine pentru animăluţul tău. 

Cuşca ar trebui să măsoare minimum 1 metru în lungime şi 1/2 metru în lăţime. Dacă plănuieşti să-ţi ţii porcuşorul de Guineea în casă, ar trebui să alegi o cuşcă cu tăviţă din plastic şi pereţi din gratii pe care să o amplasezi într-o cameră luminoasă, foarte bine aerisită (evită, totuşi, să poziţionezi cuşca direct în razele soarelui). De asemenea, este important să ţii cuşca departe de calorifere.

Dacă intenţionezi să ţii porcuşorul de Guineea pe terasă, în timpul anotimpului cald, asigură-te că temperatura se încadrează între 18 şi 24 de grade Celsius. Cuşca pentru grădină ar trebui să aibă picioare şi ramă din lemn şi pereţi formaţi din gratii. În cazul în care îţi doreşti să ai mai mulţi porcuşori de Guineea, achiziţionează o cuşcă şi mai mare. Acest spaţiu destinat porcuşorilor de Guineea trebuie ferit de vânt şi de razele soarelui şi în acest caz.

Orice tip de cuşcă ai alege, aceasta trebuie să fie suficient de înaltă pentru ca animăluţul de companie să se poată ridica şi mişca în voie. Aşternutul ideal pentru cuştile porcuşorilor de Guineea este hârtia reciclată deoarece ea absoarbe foarte rapid şi elimină mirosurile neplăcute. Nu uita să dotezi cuşca cu jucării, boluri din ceramică pentru mâncare şi adăpători din metal.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/cum-alegem-o-cusca-pentru-porcusorul-de-guinea/feed/ 0
Porcusorii de guinea si ziua de Sfantul Gheorghe http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-ziua-de-sfantul-gheorghe/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-ziua-de-sfantul-gheorghe/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:34:37 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=123 Read More »]]> Ziua Sfantului Gheorghe este o sarbatoare populara in multe tari. Sfantul Gheorghe este protectorul Angliei , Georgiei , Etiopiei,Bulgariei si Portugaliei.

In Spania este protectorul unora dintre comunitatile autonome precum Catalunya,Valencia,Baleares,Aragon si Caceres ,printre altele.

Ziua in care se sarbatoreste este 23 aprilie

In Aragon se sarbatoreste Sfantul Gheorghe cu mult fast ,se pregatesc activitati si piese de teatru. In aceasta zi ,in unele comunitati autonome , barbatii daruiesc un trandafir femeilor iar acestea le daruiesc o carte barbatilor. Aceste cadouri isi au originea in legenda Sfantului Gheorghe care a ucis balaurul pentru a o salva pe printesa si in faptul ca data coincide cu Ziua Internationala a Cartilor ,care comemoreaza moartea lui Miguel Cervantes si a lui Shakespeare.
In comunitatile in care se sarbatoreste in acest fel si se daruiesc trandafiri si carti ,ziua este considerata ca cea de Sfantul Valentin.

Ce putem darui in aceasta zi?

Este posibil ca nu tuturor barbatilor sa le placa sa citeasca si nu tutror femeilor sa le placa trandafirii . Se poate intampla sa nu stim ce cadouri sa facem in aceasta zi.
Cum vi se pare sa daruiti un porcusor de guinea? Aceste animale docile si jucause sunt un cadou perfect cand dorim sa ii demonstram cuiva dragostea.
Porcusorii de guinea sunt de multe culori si au multe feluri de blanita: scurta,creata sau lunga. Puteti sa vedeti care sunt acestea accesand urmatorul link : Porcusori de guinea.

Prieteni?

Daca deja avem un porcusor de guinea, ce poate fi mai bun decat sa ii demonstram ca il iubim si sa ii aducem un prieten ?

Un cadou?

Putem sa ii facem un cadou printului casei ,adica porcusorului nostru de guinea. Se gaseste o larga varietate de produse pentru ei ,de la bomboane pana la Cruckis ,parfumuri sau sampoane speciale.
Alegem ce alegem,cu siguranta vom reusi sa o facem pe persoana iubita sa se simta special ,sau de ce nu,pe porcusorul de guinea !

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-ziua-de-sfantul-gheorghe/feed/ 0
Porcusori de guinea: ingrijiri speciale pentru femelele gestante http://www.porcusordeguineea.ro/porcusori-de-guinea-ingrijiri-speciale-pentru-femelele-gestante/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusori-de-guinea-ingrijiri-speciale-pentru-femelele-gestante/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:30:44 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=118 Read More »]]> Cateodata,spre supriza noastra ,putem descoperi ca porcusorul nostru de guinea este gestant.

Exista cazuri in care porcusorul deja este gestant cand il aducem acasa ,deci indoielilor despre ingrijirea porcusorilor de guinea li se alatura ale noi intrebari referitoare la ingrijirile speciale pe durata gestatiei.

In primul rand trebuie sa ne relaxam.

Porcusorii de guinea nu necesita multe ingrijiri speciale pe durata gestatiei ,la fel si puii ,nu au nevoie de prea multa atentie din partea noastra.

1. Vitamina C

Primul lucru si cel mai important este aportul de vitamina C. Cum porcusorii de guinea in general au o carenta de vitamina C, este important ca in perioada sarcinii sa nu aiba nici un deficit. Astfel ii vom da porcusorului de guinea o doza zilnica in plus, oferindu-i ardei rosu si verde, mandarine , portocale , spanac.. Putem sa ii dam in fiecare zi ceva nou,astfel va avea o dieta variata.

2.Patrunjelul

Un alt aliment important despre care trebuie sa stiti, este patrunjelul.Acesta este INTERZIS femelelor gestante sau care alapteaza ,deoarece produce avorturi sau inceteaza secretia de lapte. Aceasta planta nu este recomandata in general porcusorilor de guinea datorita efectului sau diuretic ,duce la deshidratare si este toxica in cantitati mari.

3.Baia

Este important de asemenea sa nu ne jucam cu porcusorul de guinea prea mult daca este intr-un stadiu avansat al gestatiei si sa evitam baile pentru a nu-l stresa.

Ingrijirea puilor

In ceea ce priveste puii,nu trebuie sa ne preocupam prea mult.Este suficient sa ii lasam in grija mamei iar din ziua a doua sau a treia sa le punem in cusca fan,fructe si legume pentru a putea manca mancare solida ,deoarece alimentul pentru porcusori de guinea este prea tare pentru ei.

Speram ca aceste sfaturi va vor ajuta in ingirjirea noii mamici.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusori-de-guinea-ingrijiri-speciale-pentru-femelele-gestante/feed/ 0
Suplimente alimentare pentru porcusori de guinea http://www.porcusordeguineea.ro/suplimente-alimentare-pentru-porcusori-de-guinea/ http://www.porcusordeguineea.ro/suplimente-alimentare-pentru-porcusori-de-guinea/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:24:03 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=113 Read More »]]> Aceste alimente trebuiesc folosite ca si atare ,niciodata pe o perioada lunga de timp. Cel mai bine este sa le folosim in momente in care porcusorul are nevoie sau depinzand de motivul pentru care ii oferim aceste alimente,sa o facem intermitent.

Pe piata exista o mare varietate de suplimente alimentare pentru porcusorul nostru de guinea.

Gasim spre exemplu Vital Rodent :

Acest supliment alimentar multivitaminic este un concentrat imbogatit cu vitamine si minerale care ajuta la bunastarea porcusorului de guinea,oferindu-i vitalitate.Cateva dintre aceste minerale si vitamine sunt :

-Calciu : o doza extra va ajuta porcusorul de guinea sa-si dezvolte sistemul osos ,ferindu-i mai multa rezistenta si o crestere eficace.

-Vitamina A : necesara in formarea si mentinerea dintilor sanatosi, a tesuturilor moi si osoase ,a membranelor mucoase si a pielii.

-Vitamina B1 : Aceasta vitamina participa in sintetizarea de substante ce regleaza sistemul nervos

-Vitamina B2 : importanta pentru vedere ,ajuta la oxigenarea corneei.De asemenea este importanta pentru sanatatea pielii si a mucoasei.

-Vitamina B6: pentru producerea de anticorpi ,nu poate lipsi din alimentatia porcusorilor de guinea.

-Vitamina B12: lipsa acestei vitamine poate provoca anemie si deficiente in procesul de multiplicare al celuleror.

-Vitamina C : aceasta vitamina ajuta la dezvoltarea dintilor ,gingiilor si a oaselor ,la absorbtia fierului .Lispa acestei vitamine cauzeaza scorbut.

-Vitamina D3: Lipsa acestei vitamine duce la deteriorarea oaselor.

-Vitamina K : importanta in procesul de coagulare a sangelui,deoarece produce globule rosii.

-Vitamina E : are proprietati ce ajuta sistemul circulator si reproductor.

Un alt supliment ese Vita Suero

Acest compus este indicat in rehidratarea porcusorului de guinea ,deoarece reface electrolitii si fluidele in cazul deshidratarii ,in general asociata cu cazurile de diaree din diferite motive.
Obiectivul acestui tratament este hidratarea porcusorului de guinea dupa pierderea de lichide cauzata de diaree sau vomit,pana la inceperea unei diete adecvate.

Flora Digest

Asa cum il indica si numele ,acesta este un reparator al florei intestinale.
Flora intestinala are diferite functii ,precum apararea intestinului de infectii , ajuta digestia anumitor alimente si in formarea de elemente nutritive datorita carora organismul functioneaza corect.
Va punem la dispozitie aceste link-uri pentru a primi mai multe informatii referitoare la aceste produse :

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/suplimente-alimentare-pentru-porcusori-de-guinea/feed/ 0
Porcusorii de guinea si alimentatia lor II http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-ii/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-ii/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:19:38 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=109 Read More »]]> Asa cum va spuneam in articolul anterior, vom vorbi despre frecventa cu care ii putem oferi mancare cruda porcusorului nostru de guinea.

Va reamintim ca trebuie sa avem grija cu patrunjelul si lucerna si de asemenea care sunt alimentele pe care nu trebuie sa i le dam niciodata porcusorului : carne, oua,lactate,cartofi,ceapa,ciocolata ,conserve,avocado…

De asemenea va reamintim ca la baza unei bune diete sta fanul ,hrana imbogatita cu vitamina C si fructe si legume proaspete ,folosind aceasta ordine.

Astfel acestea sunt cateva dintre alimentele pe care i le putem da in fiecare zi : nasturel (contine vitaminele B si C ) ,andive (bogate in fibra ) , ardei rosu si verde (cel rosu contine mai multa vitamina C ) ,rucola (bogata in vitamina C si betacaroten )

Putem sa ii dam de doua ori pe saptamana :

Anghinare ( diuretica si buna pentru ficat ) ,vinete (bogata in apa ,pentru porcusorii de guinea cu probleme de greutate .Daca nu sunt coapte,mai bine nu ii dati ) ,dovlecel (vitamina C si betacaroten ) ,cirese (fara sambure) ,conopida (doar frunzele) ,capsuni (vitamina C ) , Kiwi (efect laxativ) , mandarine (bogate in vitamina C ) ,portocale (vitamina C ) ,mar ( regleaza flora intestinala ) ,ananas (combate gazele ) ,pepene (contine multa apa ) ,rosie ( sunt acide ).

Saptamanal ii putem da porcusorului de guinea :

Cardon (benefic pentru rinichi), caise (vitamina C), ţelină (diuretic), afine (vitamina C), broccoli (vitamina A si D. provoacă vânt), dovleac (fibre si beta-caroten), varza de Bruxelles (acid folic) , spanac (calciu), pepene galben (vitamina C), loquat (fibre şi taninuri), castraveti (pentru excesul de greutate), banana (astringent), varză (fiber. produce gaze), struguri (zahăr).

Pe langa toate aceste alimente ,ii mai putem oferi :

-lucerna germinata in cazuri de malnutritie
-salata iceberg ca premiu
-paine uscata odata pe luna
-morcovi odata la doua,trei zile

Trebuie sa ne amintim sa scoatem samburii fructelor mereu,deoarece sunt toxici pentru porcusorii de guinea.
Aici puteti vedea un exemplu de hrana imbogatita cu vitamina C : porcusori de guinea.
De asemenea alte optiuni,care pe langa faptul ca pot fi folosite ca premiu,ajuta la uzura corespunzatoare a dintilor: Cereale, Batoane.
Speram ca aceste sfaturi va vor ajuta si va veti putea bucura de un porcusor de guinea sanatos pentru mult timp !!

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-ii/feed/ 0
Porcusorii de guinea si alimentatia lor I http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-i/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-i/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:14:51 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=105 Read More »]]> Pentru a ne putea bucura de un porcusor de guinea sanatos ,trebuie sa tinem cont de 3 aspecte. In primul rand trebuie sa aiba fan de calitate toata ziua , in al doilea rand o buna hrana imbogatita cu vitamina C ,iar in al treilea rand un aport extra de vitamina C cu ajutorul fructelor si legumelor proaspete.

Apa este importanta pentru sanatatea sa ?

Un alt factor important de luat in seama pe langa alimentatia solida,este apa. Este ideal ca aceasta sa fie mineralizata si cu un continut scazut de sodiu ,deoarece porcusorii de guinea pot avea pietre la rinichi .

Exista alimente care pot afecta sanatatea porcusorului de guinea si de aceea trebuie sa le acordam atentie speciala.

Intre acestea vom numi patrunjelul . Chiar daca este bogat in vitamina A si ajuta la formarea oaselor, este foarte diuretic si poate duce la deshidratare. De asemenea in femelele gestante poate produce abvort sau intreruperea productiei de lapte . Nu i se poate da porcusorului decat un fir la doua saptamani.

Ce ii putem da porcusorului de guinea?

Lucerna este recomandata pentru femelele gestante, pui si adulti cu probleme alimentare.Aceasta planta este foarte bogata in calciu,insa un abuz poate produce pietre la vezica .
Vom evita cu strictete alimentele precum carnea,ouale si derivate ,produsele lactate si derivate,ciocolata,ciuperci,cartofi,ceapa,usturoi,varza,conserve,produse congelate ,deoarece le provoaca diaree si gaze. De asemenea nu le putem da porcusorilor sub nici o forma avocado,deoarece este toxic pentru marea majoritate a animalelor.
Salata iceberg nu este recomandata ,deoarece nu aporta aproape nici un nutrient iar continutul sau bogat in apa poate produce diaree.

Multe persoane ii dau porcusorului de guinea o bucata de paine uscata,crezand ca ajuta la uzarea dintilor . Acesta este insa un mit ,deoarece painea in contact cu saliva se inmoaie.In schimb,daca doriti ii puteti da din cand in cand,dar aveti grija sa fie paine fara sare.

In urmatorul articol vom vorbi despre alimentele pe care i le putem da in fiecare zi,de doua ori pe saptamana, saptamanal sau ocazional.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-alimentatia-lor-i/feed/ 0
Porcusorul de guinea si o buna hrana http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorul-de-guinea-si-o-buna-hrana/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorul-de-guinea-si-o-buna-hrana/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:11:43 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=102 Read More »]]> Deja ne este clar de ceea ce are nevoie pentru a creste sanatos ,aportul zilnic extra de vitamina C plus alte vitamine si minerale.

Trebuie sa ne amintim ca toate aceste vitamine pentru a fi absorbite corect ,porcusorul de guinea trebuie sa se bucure de cel putin 2 ore pe zi de soare si umbra (niciodata doar soare,deoarece poate suferi un soc termic ).

Dar sa revenim la alimentatie .

Este foarte important ca printre ingredientele din hrana pentru porcusorii de guinea sa nu apara nici un derivat al carnii sau al pestelui. Hrana pelet trebuie sa contina cereale si verdeturi ,si sa aiba o consistenta solida. Daca acest pelet se sfarama in mana ,inseamna ca nu este bun si trebuie sa renuntam la el.

Hrana pentru porcusori de guinea Cunipic este imbogatita de trei ori cu vitamina C ,cu o proportie de 100mg / Kg. Aceasta vitamina in nici un caz nu ii poate dauna,dar lipsa ei poate cauza grave probleme.

In plus,aceasta hrana este complementata de granule de lucerna deshidratata si fulgi de porumb si alte cereale.

Este importatnt ca in hrana porcusorilor de guinea fibra sa nu fie niciodata mai putin de 20% aproximativ.Fibra este foarte importanta in functionarea corecta a sistemului digestiv.In mod contrar,grasimile trebuie sa apara in mici cantitati, ideal ar fi sub 2,5% sau 3%.

Putem sa ii oferim mereu aceasta hrana porcusorului de guinea,dar sa nu uitam de importanta fanului in uzarea corecta a dintilor.

Portia zilnica recomandata ar trebui sa fie cel putin :

-daca porcusorul are mai putin de 300g : 20g de hrana

-daca porcusorul are intre 300g si 450g : 30g de hrana

-daca porcusorul are intre 450g si 600g : 45g de hrana

-daca porcusorul cantareste mai mult de 600g :55 gde hrana

 

Va recomandam sa nu ii umpleti din nou bolul pana nu a terminat de mancat toate ingredientele.

 

Cu acesre sfaturi plus un supliment de fructe si legume vom avea un porcusor de guinea sanatos si fericit pentru mult tomp !

Puteti gasi mai multe informatii despre hrana Cunipic pentru porcusori de guinea accesand urmatorul link : Hrana Cunipic pentru porcusori de guinea.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorul-de-guinea-si-o-buna-hrana/feed/ 0
Porcusorii de guinea si sweet dreams http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-sweet-dreams/ http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-sweet-dreams/#comments Sun, 03 Jun 2012 20:07:02 +0000 http://www.porcusordeguineea.ro/?p=97 Read More »]]> De multe ori cumparam casute si refugii pentru ca porcusorul nostru de guinea sa doarma noaptea la caldurica.In marea majoritate a datilor  se pare ca porcusorului ii place mai mult sa le manance decat sa le foloseasca pentru dormit ,lucru ce poate fi exasperant pentru noi,proprietarii.

Problema gasirii unui produs cu ajutorul caruia porcusorul de guinea sa doarma confortabil devine din ce in ce mai complicata.

Incercam tot felul de produse,dar usor usor ramanem fara idei.Accesoriile le mananca,rumegusul lasa mult praf si produce alergii, atunci ce putem folosi pentru ca porcusorul sa doarma intr-un patut cald?

Astazi vrem sa va vorbim despre o solutie igienica,economica si calduroasa datorita careia porcusorul de guinea se va simti minunat : Sweet Dreams

Sweet dreams este un nou produs realizat pentru micile mascote din celuloza presata ,care le ofera un patut-cuib confortabil.Este calduros si foarte usor de folosit pentru animalute ,deoarece isi pot face ascunzatori in care isi vor petrece serile mai racoroase.

Acest produs ofera multe avantaje,dintre care vom enumera:

-este o saltea pufoasa din hartie naturala

-este calduros si nu produce praf

-este digerabil,animalutele nu patesc nimic daca il mananca

-are proprietati antistress deoarece animalutele isi urmeaza instinctele naturale formand cuiburi

-este biodegradabil si respecta mediul inconjurator

-poate fi aruncatla W.C.

 

Sweet Dreams nu se foloseste in combinatie cu substratul din cusca. Puneti in jumatatea custii unde animalul de companie doarme Sweet Dreams,iar in cealalta jumatate folositi substratul normal , unde acesta isi va face nevoile.

Puteti afla mai multe despre acest produs accesand acest link : Sweet Dreams

Speram ca aceasta solutie se fie de folos proprietarilor de porcusori de guinea si de asemenea o comoditate pentru animalutele mici de companie.

]]>
http://www.porcusordeguineea.ro/porcusorii-de-guinea-si-sweet-dreams/feed/ 0