Porcusorii de guinea si sweet dreams

Porcusorii de guinea si sweet dreams

De multe ori cumparam casute si refugii pentru ca porcusorul nostru de guinea sa doarma noaptea la caldurica.In marea majoritate a datilorĀ  se pare ca porcusorului ii place mai mult sa le manance decat sa le foloseasca pentru dormit ,lucru ce poate fi exasperant pentru noi,proprietarii.

Problema gasirii unui produs cu ajutorul caruia porcusorul de guinea sa doarma confortabil devine din ce in ce mai complicata.

Incercam tot felul de produse,dar usor usor ramanem fara idei.Accesoriile le mananca,rumegusul lasa mult praf si produce alergii, atunci ce putem folosi pentru ca porcusorul sa doarma intr-un patut cald?

Astazi vrem sa va vorbim despre o solutie igienica,economica si calduroasa datorita careia porcusorul de guinea se va simti minunat : Sweet Dreams

Sweet dreams este un nou produs realizat pentru micile mascote din celuloza presata ,care le ofera un patut-cuib confortabil.Este calduros si foarte usor de folosit pentru animalute ,deoarece isi pot face ascunzatori in care isi vor petrece serile mai racoroase.

Acest produs ofera multe avantaje,dintre care vom enumera:

-este o saltea pufoasa din hartie naturala

-este calduros si nu produce praf

-este digerabil,animalutele nu patesc nimic daca il mananca

-are proprietati antistress deoarece animalutele isi urmeaza instinctele naturale formand cuiburi

-este biodegradabil si respecta mediul inconjurator

-poate fi aruncatla W.C.

 

Sweet Dreams nu se foloseste in combinatie cu substratul din cusca. Puneti in jumatatea custii unde animalul de companie doarme Sweet Dreams,iar in cealalta jumatate folositi substratul normal , unde acesta isi va face nevoile.

Puteti afla mai multe despre acest produs accesand acest link : Sweet Dreams

Speram ca aceasta solutie se fie de folos proprietarilor de porcusori de guinea si de asemenea o comoditate pentru animalutele mici de companie.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *