Porcusorii de guinea si ziua de Sfantul Gheorghe

Porcusorii de guinea si ziua de Sfantul Gheorghe

Ziua Sfantului Gheorghe este o sarbatoare populara in multe tari. Sfantul Gheorghe este protectorul Angliei , Georgiei , Etiopiei,Bulgariei si Portugaliei.

In Spania este protectorul unora dintre comunitatile autonome precum Catalunya,Valencia,Baleares,Aragon si Caceres ,printre altele.

Ziua in care se sarbatoreste este 23 aprilie

In Aragon se sarbatoreste Sfantul Gheorghe cu mult fast ,se pregatesc activitati si piese de teatru. In aceasta zi ,in unele comunitati autonome , barbatii daruiesc un trandafir femeilor iar acestea le daruiesc o carte barbatilor. Aceste cadouri isi au originea in legenda Sfantului Gheorghe care a ucis balaurul pentru a o salva pe printesa si in faptul ca data coincide cu Ziua Internationala a Cartilor ,care comemoreaza moartea lui Miguel Cervantes si a lui Shakespeare.
In comunitatile in care se sarbatoreste in acest fel si se daruiesc trandafiri si carti ,ziua este considerata ca cea de Sfantul Valentin.

Ce putem darui in aceasta zi?

Este posibil ca nu tuturor barbatilor sa le placa sa citeasca si nu tutror femeilor sa le placa trandafirii . Se poate intampla sa nu stim ce cadouri sa facem in aceasta zi.
Cum vi se pare sa daruiti un porcusor de guinea? Aceste animale docile si jucause sunt un cadou perfect cand dorim sa ii demonstram cuiva dragostea.
Porcusorii de guinea sunt de multe culori si au multe feluri de blanita: scurta,creata sau lunga. Puteti sa vedeti care sunt acestea accesand urmatorul link : Porcusori de guinea.

Prieteni?

Daca deja avem un porcusor de guinea, ce poate fi mai bun decat sa ii demonstram ca il iubim si sa ii aducem un prieten ?

Un cadou?

Putem sa ii facem un cadou printului casei ,adica porcusorului nostru de guinea. Se gaseste o larga varietate de produse pentru ei ,de la bomboane pana la Cruckis ,parfumuri sau sampoane speciale.
Alegem ce alegem,cu siguranta vom reusi sa o facem pe persoana iubita sa se simta special ,sau de ce nu,pe porcusorul de guinea !

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *